Partners Vakantiehuis Wintersport

De vakantiewoningen die worden vermeld op deze website zijn alleen te boeken via onze partners. De service die wij je bieden is het verzamelen van leuke, mooie en/of bijzondere vakantiewoningen voor wintersport en het doorsturen naar de website waar deze woning te boeken is.
Landal Ski Life

Landal Ski Life

Landal Green Parcs, wie kent de populaire vakantieparken niet? Terwijl je geniet van je van je vakantie in een gezellig vakantiehuis, appartement, hotel of chalet profiteer je meteen ook van alle faciliteiten op het vakantiepark. Landal heeft vakantieparken in fantastische wintersportgebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland.

Summit Travel

Summit Travel

Summit is gespecialiseerd in de allerleukste wintersportvakanties. Het aanbod is zeer uitgebreid en ze hebben bestemmingen in alle bekende skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. De meeste vakanties bij Summit Travel zijn inclusief skipas.

TUI

TUI

Misschien wel Nederlands grootste aanbieder van vakanties. En niet alleen voor je zomervakantie zit je bij TUI goed, ook voor je wintersportvakantie heeft TUI een groot aanbod in alle bekende wintersportgebieden!

Sunweb

Sunweb

Met ruim 150 skibestemmingen biedt Sunweb je een ruime keuze uit geweldige wintersportvakanties. Bij Sunweb boek je de vakantie die bij jou past met verblijf in een chalet, appartement of hotel. En dat voor de vriendelijke prijzen die we van Sunweb gewend zijn!

Wintersport aanbiedingen bij TUI

Wintersport aanbiedingen bij TUI

Wil jij op wintersport met de trein? Dat kan met de TUI Ski Express nachttrein! Inclusief skipas én hotel. Bekijk de aanbiedingen bij TUI!

Meer info

Chalets aan de piste bij Landal

Wintersport bij Landal Ski Life

Landal Ski Life biedt keuze uit 12 parken in skigebieden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Geniet onbezorgd van jouw vakantie in de sneeuw!

Meer info

Catered (all inclusive) Chalets met staf!

All Inclusive Catered Chalet Wintersport

Een eigen chalet maar wel volledig verzorgd? Die boek je bij Skichalets.nl Alle maaltijden, hapjes en drankjes zijn inbegrepen, de chalet staf regelt alles voor je!

Meer info

Aanbiedingen Summit Travel

Aanbiedingen wintersport bij Summit Travel

Summit Travel is gespecialiseerd in wintersportvakanties en heeft voor iedereen de perfecte vakantie! Bekijk de aanbiedingen!

Meer info